Лудогорец  безпроблемно спечели реванша срещу Валур във втори предварителен кръг

...
Лудогорец  безпроблемно спечели реванша срещу Валур във втори предварителен кръг
Коментари Харесай

Лудогорец продължава напред в Лига Европа след лекция срещу Валур

Лудогорец  безпроблемно завоюва реванша против Валур във втори прелиминарен кръг на Лига Европа. У дома разградчани се постановиха над исландците с 4:0 и с общ резултат 5:1 не престават към трети кръг на втората по мощ европейска клубна конкуренция.
Попаденията в днешния мач осъществиха Дан Битон в 7-ата, Жордан Икоко в 24-ата минута и Якуб Свиерчок на два пъти през втората част (82` и 83`). Разградчани обаче имаха и значително пропуски в срещата и можеха да победят даже по-изразително. В дуела " орлите " тотално надиграха своя противник и към този момент мислят за идващия си съперник - ТНС от Уелс.
Повече детайлности от дуела - вижте в Sportlive.bg .

ПРЕДИ ДВУБОЯ
Първият дуел не протече тъкмо съгласно упованията, като Анисе избави " орлите " с късно попадение, което оформи равенството - 1:1. През тази акция Лудогорец към момента няма победа на континенталната сцена. Тимът напусна Шампионската лига още на първото ходило -регистрира две загуби от унгарския отличник Ференцварош - 1:2 в Будапеща и 2:3 в Разград.
Очаква се треньорът Стойчо Стоев да заложи единствено на един по-дефанзивен халф, а до него да работи Абел Анисе. Разградчани ще опитат да решат всичко в дуела с остри пробиви по крилата. Там ще играят Чибота и Жоржиньо. Най-вероятно на върха на офанзивата ще работи Клаудиу Кешеру. При класиране в идната фаза те ще срещнат уелския ТНС.
Всичко най-интересно към днешните дуели на българските тимове в Лига Европа - следете в Sportlive.bg.
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР